Всички нови карти ще попаднат на бойните полета в актуализацията „Rise of the Naga“.

Като Hearthstone публикувани Пътуване до потъналия град Вече месец играчите плуват с рибите, докато разработват нови тестове и стратегии. Годината на Хидрата е в ход, а с нея и началото на нова година на подобрения на картите, съдържанието и качеството на живот за HearthstoneРазличните режими на игра. Battlegrounds е първият режим, който получава големи промени с актуализацията „Rise of the Naga“, въвеждаща множество нови миньони, ключови думи, механика и нов герой.

GAMERANT ВИДЕО НА ДЕНЯ

„Възходът на Нагата“ е първият сезон на Battlegrounds в Hearthstone и ще добави 23 карти към миньонския пул на Battlegrounds. От новите миньони 16 са нага миньони, 5 са ​​други видове миньони и 2 са стари карти, които се връщат в басейна на миньоните. Много от миньоните на Naga използват механиката на Spellcraft, която добавя безплатно заклинание към ръката на играча всеки ход, което може да се използва за надграждане на миньон за една битка.

СВЪРЗАНИ: Абонатите на Amazon Prime Gaming получават бонуси за игрите на Blizzard

Ниво 1 – Добро начало

Две нови слуги на Naga влизат в битката на ниво 1: Mini-Myrmidon и Shell Collector. Първият добавя малко заклинание за усилване на атака към ръката на всеки ход, докато вторият дава златна монета, като ефективно намалява цената й до 2 злато. Тези миньони могат да осигурят силен и гъвкав старт за всички начинаещи набези, особено тези, които изграждат стратегия около Нага.


Ниво 2 – Вълшебни синергии

Това ниво вижда още повече слуги на Naga в Hearthstone геймплей, както и първите синергии с механиката на Spellcraft. Deep-Sea Angler предоставя още едно заклинание Spellcraft всеки завой, това дава на миньон +3 здраве и подигравка, за да контролира потока на предстоящата битка. Lava Lurker кара първото заклинание Spellcraft, хвърлено на всеки ход, да има постоянен ефект, способност, която изплаща дивиденти, колкото по-дълго продължава играта. И накрая, Snail Cavalry получава +2 здраве, когато първото заклинание се хвърли в завой, което го прави фантастична цел за способността за подигравка на дълбокоморския риболовец, тъй като здравето му продължава да расте.


Ниво 3 – Технически всички Naga

Стар приятел се завръща на това ниво с Nightmare Amalgam, който напусна басейна по време на слизане на дракони място. Що се отнася до новите карти, Shoal Commander предлага още едно заклинание Spellcraft, което е огромен бонус в зависимост от количеството Naga в рейда. Stormscale Siren кара всички слуги на Spellcraft да хвърлят допълнително копие на своите заклинания Spellcraft върху себе си всеки ход, докато легендарното миньон Pashmar The Vengeful дава на играчите произволно заклинание Spellcraft от тяхното текущо ниво на таверна или по-ниско. след като 3 други слуги умрат, което позволява на играча да се върне с отмъщение на следващия завой.


Ниво 4 – Mighty Magic Minions

Новите миньони от ниво 4 предлагат няколко силни заклинания и опции за изграждане на банда. Eelbound Archer осигурява огромен ефект за атака със своето заклинание, докато Eventide Brute става все по-мощен с всяко направено заклинание, докато сте на терена. Waverider удря миньон от Ярост на вятъра със своето заклинание Spellcraft, превръщайки миньон с висока атака в смъртоносно оръжие. Reef Explorer е първото добавено същество, което не е Naga Пътуване до потъналия град. С възможността за намиране на видове миньони, които в момента не са в нападението, това е идеална находка за стратегиите на Menagerie.

Ниво 5 – тежки нападатели

Това ниво носи някои наистина мощни миньони на терена. Bristleback Knight се завръща триумфално, след като напусна басейна в края на миналата година. С Windfury и два екземпляра на Divine Shield, това е страхотна цел за Blood Gems в нападения на Quilboar. Leeroy the Reckless е нова легенда, базирана на емблематичния Warcraft мем и герой. С висока атака и ниско здраве той със сигурност ще събори всички миньони, които удари, по един или друг начин.

СВЪРЗАНИ: Авторите на Hearthstone се задълбочават в историята на Warcraft в разширението Voyage to the Sunken City

Нага също печели мощни синергии на това ниво. Critter Wrangler дава на миньон постоянно +2/+2 усилване, когато е насочено от заклинание Spellcraft, което може бързо да излезе извън контрол, когато се комбинира с поле, пълно с слуги на Spellcraft. Поквареният Мирмидон удвоява своите статистики в началото на битката, което го прави фантастична мишена за магиите на Spellcraft на играча. И накрая, Glowscale предоставя Божествен щит при заклинание Spellcraft, което осигурява гъвкава оцеляване на бандата.

Ниво 6 – Финалисти

Както се очакваше, новото Hearthstone Миньоните от ниво 6 са революционни. За колодите Naga, Orgozoa, Tender е невероятен избор. Макар и да не е Naga сам по себе си, той предоставя заклинание Spellcraft, което разкрива слуга Naga на всеки ход, като лесно запълва празнините в стратегията на бандата, докато търси златни копия на съществуващи слуги. Повелителката на приливите Атиса усилва четири наги всеки път, когато се направи заклинание, което може да постигне огромни печалби с шепа заклинания Spellcraft.

Палубите Quilboar ще искат да се докопат до Darkgaze Elder, който играе кръвни скъпоценни камъни на четири quilboar всеки път, когато се изразходват четири злато. За палубите на мурлоците, Young Murk-Eye позволява на съседните мурлоски миньони да задействат Боен клич на всеки завой, ужасяващо допълнение към вече мощните мурлоски банди, които доминират на бойните полета. Не на последно място, ужасяващата Mantid Queen е невероятен финиш във всяка племенна колода, но особено в колодите на диви животни, тъй като тя получава огромен баф или ключова дума за всеки тип миньон в нападението, както и смъртоносната ключова дума Poisonous.

огнището Режимът Battlegrounds ще бъде наситен с нови стратегии и комбинации, когато „Rise of the Naga“ пристигне на 10 май. С нови миньони и ключови думи за комбиниране със съществуващи Hearthstone герои и стратегии, играчите ще имат какво да поддържат безплатно за всички интересни. Овладейте тези миньони и новия герой, фокусиран върху Нага, кралица Азшара и доминирайте в бойните полета по изцяло нови начини.

Hearthstone Вече е достъпен за мобилни устройства и компютър.

ПОВЕЧЕ: Интервю на Warcraft Arclight Rumble: Новата мобилна игра на Blizzard се надява да постави „Офанзивата“ в Tower Defense


Героят на Genshin Impact Яе Мико - екранна снимка на трейлъра

Perfectly Timed Genshin Impact Idle Анимация показва, че Яе Мико убива Бенет

прочетете следващия


за автора

Add Comment