Всичко, което трябва да знаете за Destiny 2 Guardian Games 2022

В съдба 2 Guardian Games се завръща през 2022 г., тъй като класовете Warlock и Titan се опитват да детронират класа Hunter миналата година. съдба 2 Победител в Игрите на пазителите. С гордост и трите класа вече са започнали стремежа си да определят кой е най-добрият. съдба 2 клас през 2022 г.

Ето всичко, за което трябва да знаете съдба 2 Guardian Games 2022, тъй като месец май се нагрява с нови събития, свързани с Guardian Games.

Какво представляват игрите Guardian?

Изображение чрез Bungie Games

The Guardian Games противопоставя трите класа на играта, Warlock, Titan и Hunter, един срещу друг, докато играчите натрупват точки за съответните си класове чрез задачи в играта.

Класът, който спечели най-много точки в края на събитието, се нарича победител за 2022 г. съдба 2 Игри за пазители. Игрите Guardian са безплатни за всички играчи, така че конкуренцията е добре дошла за всички нива и способности на играчите. Въпреки това, въпреки че е безплатно събитие, ще има определени възможности за точки за тези, които притежават експанзията и сезонния пропуск.

Кога приключват Игрите на пазителите?

Игрите на пазителите през 2022 г. започнаха на 3 май. Въпреки че събитието вече започна, съдба 2 Играчите все още имат шанс да представят своя клас с чест и да спечелят най-много точки преди събитието да приключи на 24 май. А за тези от вас, на които им е трудно да си спомнят тази дата, тя също ще съответства на последния ден от Сезона на Възкръсналите. .

Какво е останало същото от миналогодишното събитие?

Много от дейностите от миналогодишното събитие на Guardian Games са пренесени през 2022 г., така че играчите ветерани ще имат значителна преднина тази година. Играчите ще спечелят медальони за попълване на „Карти на претендентите“ и „Платинени карти“, които трябва да бъдат депозирани на подиума на кулата веднага след това.

Медальони с по-ниска стойност могат да бъдат получени чрез Gambit, Vanguard Strikes, Quickplay Crucible и дейности Throne World на ниско ниво. Същото ниво на трудност важи и за златните медали, които се печелят, след като играч попълни най-лесните карти на претендентите. Въпреки това, ако играч иска да спечели платинени медали, той ще трябва да положи повече усилия от методите, споменати по-горе за метали. За да спечелят платинени медали, играчите ще трябва да изпълняват задачи като набези, подземия и други изпитания на по-високо ниво на трудност.

Колкото по-трудна е дейността, толкова повече точки и награди получава играчът за изпълнената задача. Така че, ако сте нов играч, отиването за златните медали може да е най-добрият вариант, докато играчите ветерани може да намерят за по-подходящо да се насочат към по-трудните платинени медали. Въпреки това, дори и да сте нов играч, не се плашете от платинените медали, тъй като ще има награди, които ще ви дадат допълнителни награди след завършване.

Какво е добавено към Guardian Games 2022?

Изображение чрез Bungie Games

Плейлисти на Guardian Games

Макар че много остана същото от миналата година, тази година Guardian Games също включва редица промени. Някои от тези нови допълнения включват новите плейлисти на Guardian Games, заедно с Strike Scoring и Strike Medals.

Strike Scoring е нещо, което взема предвид времето за игра за плейлистите на Guardian Games, докато Strike Medals се използват за награждаване на играчите за впечатляващи статистически усилия. Тези две неща имат за цел да възнаградят играчите за повече използване на плейлисти на Guardian Games.

Подобно на това как има два разграничаващи се удара в Guardian Games 2022, има и два типа плейлисти на Guardian Games, тренировъчни и състезателни, достъпни по различно време на седмицата.

Обучението е достъпно за играчите от вторник до четвъртък, където играчите ще могат да получат тренировки или комбинирани резултати за съответните си отбори. Competitive е достъпен за играчите за оставащите четири дни, от петък до понеделник, където играчите печелят награди вместо това.

Всички тези плейлисти ще позволят на играчите да печелят баффове при различни медали. Всички тези баффове ще продължат една седмица и са за редовна употреба по време на Vanguard Ops.

Равни условия и за трите класа

Изображение чрез Bungie Games

Миналата година Ловците бяха обявени за победители на Игрите на пазителите. Те се класираха на трето място сред трите класа с най-малко дни, докато Титаните се класираха на трето място с най-много пъти, според Bungie. За да се компенсира различен брой играчи във всеки клас и като се вземат предвид резултатите от миналата година, за всеки клас са въведени усилвания, за да се изравни игралното поле. Целта е всеки клас да има честен шанс да спечели тазгодишните Guardian Games.

Тези повишения ще бъдат разпределени въз основа на ранга на класа в Игрите на Guardian. Това означава, че титаните ще получат голям тласък, докато ловците ще получат само малък тласък. Warlocks, които седят между Ловци и Титани въз основа на резултатите от миналата година, ще получат умерен тласък, тъй като игралното поле е равно за всички класове през 2022 г.

Налична е нова плячка за съдба 2 играчи

Изображение чрез Bungie

Най-новото налично за съдба 2 играчите по време на игри за пазители са нови предмети, които могат да бъдат получени въз основа на производителността. Точно както миналата година, играчите ще могат да спечелят наследника на Exotic Machine Gun. Тази година обаче се предлага ново оръжие съдба 2 играчи, Hakke Void SMG. Новият Hakke Void SMG позволява на играчите да имат достъп до енергията на способностите на класа за финални удари по оръжието. И ако това не е достатъчно плячка, има един последен подарък за най-отдадените участници на Guardian Games.

Най-добрите 10 процента от участниците в Guardian Games ще получат специална емблема в края на събитието. Като каза това, залозите са високи в Игрите на Guardian през 2022 г., така че излезте там и се забавлявайте и кой знае, може би вашият клас ще бъде победителят в крайна сметка.

В момента класът Warlocks е от самото начало като фаворит, но с започването на триседмичното събитие всеки от трите класа може да вземе титлата за най-добър клас тази година. съдба 2

За допълнителни ръководства за съдба 2 Guardian Games, не забравяйте да разгледате нашето подробно ръководство за това как да завършите мисията Shoot to Score в Guardian Games.

Add Comment