Звездата на RTE Voice of Ireland, която се състезава на Евровизия неузнаваема 10 години по-късно

Райън О’Шонеси е ирландски певец и автор на песни, който се явява на прослушване за Britain’s Got Talent през 2012 г., но къде е сърцелопецът днес?

Изглеждайки напълно неузнаваем от тийнейджърските си години на големия екран, 29-годишният певец свири на китарата си и до днес.

Райън стана известен, когато изпълни една от оригиналните си песни през 2012 г. по време на етапа на прослушването на Britain’s Got Talent.

Когато се яви на прослушване за шоуто за таланти на ITV, той изпя No Name, прочувствена песен за мистериозно момиче, която сам е написал.

Райън беше моментално хит сред зрителите у дома, както и театралната публика и труднодостъпния съдийски състав.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

19-годишната ирландска певица получи положителни гласове и от тримата съдии, които бяха в състава по това време: Саймън Коуел, Алеша Диксън и Дейвид Уолиъмс.

Малко преди прослушването си тя се появи в ирландския The Voice of Ireland, а прослушването й за BGT се излъчи след нейното елиминиране от The Voice.

Дисквалифициран от Britain’s Got Talent

Седмица преди предаванията на живо на The Voice of Ireland бяха проведени обратни повиквания от Britain’s Got Talent и съдиите щяха да изпратят Райън на живите предавания, но не успяха да го направят.

Причината за това беше, че Райън вече имаше място в предаванията на живо The Voice of Ireland и договор с Universal.

Всичко това доведе до това, че той беше дисквалифициран от Britain’s Got Talent.

Но това не означаваше, че всичко е приключило за обнадеждаващата се певица.Райън беше дисквалифициран за кратко от BGT, защото вече имаше място в предаванията на живо на The Voice of Ireland, но по-късно беше върнат.

неочаквано завръщане

По-късно беше обявено, че Райън ще се появи на полуфиналите на Britain’s Got Talent, след като беше освободен от договора си с Universal.

Излизайки на сцената пред публика в студио на живо, той изпълни друга авторска песен, която е написал, First Kiss.

Получавайки приток на гласове от зрители у дома, Райън продължи към финала, където изпълни хитовата си песен No Name за втори път.

Той се справи добре в състезанието и завърши на пето място, преди да направи име на сцената на музикалната индустрия.

Успех след BGT

Малко след като се класира на пето място в Britain’s Got Talent, Райън подписа договор със Sony Music и издаде първия си сингъл, за голяма радост на феновете.

Много обичаната песен, която тя изпълни за своето BGT прослушване и финал, No Name, беше пусната като сингъл през август 2012 г.

Освен че пусна популярния сингъл, тя издаде и едноименния си дебютен албум дни по-късно.

EP съдържа шест оригинални песни и, за да популяризира работата си, тя изпълни сингъла си в тази сутрин на ITV.

Той продължи да оглавява турне през есента.

Няколко години по-късно, през 2015 г., певецът се завърна на сцената с две нови песни: Fingertips и Evergreen, а през 2016 г. издава She Won’t Wait.

Подписан с базирания в Дъблин звукозаписен лейбъл Bayview Records, през 2016 г. той издава и първия си студиен албум: Back to Square One.

Етап на конкурса за песен на Евровизия


Райън О'Шонеси
Райън представи Ирландия в първия полуфинал на 63-то издание на Евровизия 2018

През 2018 г. Райън представи Ирландия в конкурса за песен на Евровизия с песента Together.

Говорейки по това време, съавторите на тогава 25-годишната певица Марк Каплис и Лора Елизабет Хюз се чувстваха уверени.

Говорейки за представянето на Райън пред журито, Марк каза: „Чувстваме се много горди. Това беше момент, в който всичко се събра, толкова месеци упорита работа.

„Беше като момент във времето, в който можеше да го видиш.“

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Противоречието възникна, когато по време на китайското излъчване на първия полуфинал, изпълнението на Райън беше изключено от шоуто.

Песента беше цензурирана поради това, че двама танцьори танцуваха заедно на сцената, което накара Европейския съюз за излъчване да прекрати връзката си с китайската телевизия Mango TV.

Райън също се включва в популярното песенно състезание напоследък.

Миналата година, през 2021 г., Райън беше ирландски говорител и даде резултатите от гласуването на ирландското жури.

Неузнаваем нов облик


Райън О'Шонеси
Сега на 29, Райън изглежда толкова различно

Райън беше само на 19 години, когато се яви на прослушване за Britain’s Got Talent, което означава десетилетие по-късно и сега е на 29 години.

Изглеждайки напълно неузнаваем от дните си с бебешко лице, Райън сега носи пълна глава с рошава коса и брада.

Интимни концерти в Дъблин

С над 30 000 последователи в Instagram, Райън редовно актуализира своите последователи за това, което прави.

От нейното фитнес пътуване до момента, когато записва свежа музика в студиото, тя често получава стотици харесвания и много коментари.

През август миналата година Райън се представи пред публика за първи път от две години и каза, че това е „най-приятният концерт“, който някога е „играл“.

Публикувайки някои кадри и клипове от концерта, той написа: “2 години без публика могат да направят странни неща за музикант от кариерата и тази група от красиви души наистина ми помогна да изиграя отново сърцето си и да преоткрия лекарството си.”

В надписа по-късно тя добави: „Всички имаме собствено лекарство. Намирането на вашето може да бъде трудна част от пътуването, но когато го намерите, подхранвате и използвате, никога не знаете кой може да се нуждае от него по пътя “. пътека!”

.

Add Comment