Звездата от Coronation Street дразни мистериозната тайна на Фил Уитакър

Улица Коронация следват спойлери.

Улица Коронация Звездата Джени Макалпайн дразни мистериозната тайна на Фил Уитакър в предстоящите епизоди.

В епизоди, излъчени следващата седмица, тайната на Фил най-накрая ще бъде разкрита от не друг, а от Хоуп, дъщерята на партньора му Физ Стейп.

докато разговаряте с цифров шпионин и други издания, Макалпайн сподели представа какво могат да очакват зрителите от очакваното откритие, дразнейки се, че Фил ще получи дължимото, с любезното съдействие на Хоуп.

itv

Свързани: Улица Коронация Фил Уитакър ще бъде изненадан от Хоуп Стейп

„На първо място, има огромен булдозер и колата на Фил“, започна той. “Кран и булдозер. Няма да ядосаш дъщеря ми, всички знаем това. Не се закачай с нея. Тя е доста кротка за Хоуп, наистина. Можеше да се справи и по-зле!”

“Всички шеги настрана, Физ е наистина разстроена, когато разбира какво крие Фил. Това е доста изнервящо нещо, което се случва.”

Звездата от сапунената опера продължи да обсъжда как Физ ще реагира на тайната, като обясни, че “блясъкът” на привидно перфектната им връзка със сигурност е помрачил от това откритие.

Улица Фил Коронейшън

itv

Свързани: Улица Коронация да излъчи първите сцени от легендата на Brookside, когато започва нова романтична история

„Блясъкът определено е изчезнал. Нещата вече бяха нестабилни след скорошната среща със Speed ​​Daal. Реалността удари, когато приятелите на Фил започнаха да говорят за Джон Стейп и миналото“, продължи той.

„След като реалността се появи, блясъкът определено изчезна. Но тя казва: „О, не, това беше отговорът за мен.“ Тя не иска да отглежда децата сама. Фил е отговорът… но той ли?

Попитахме актрисата дали чувствата на Физ към Фил наистина са истински или тя просто се опитва да се самозалъже в името на семейството си.

fiz stape, хълм, улица на коронацията

itv

“Мисля, че може би, не знам, сложно е, нали? Мисля, че тя поставя семейството си на първо място, нейните момичета”, отговори тя. „Той може да осигури, това ще бъде ново начало за нея далеч от Уедърфийлд и дори Тайрън каза: „Момичетата ще имат градина и ще могат да ходят до парка. Фил може да ти даде всички тези неща, които аз не мога , така че просто го правя“.

„Освен това Фил няма багаж, помислихме си, да видим! Няма деца. Имам предвид, че има бивша жена, но се надявам, че не е луда. Той е стабилен. Така е, това е добре. Няма много стабилни мъже в Уедърфийлд Е, мислехме, че е стабилен…”

Знаем, че в разгара на цялата драма Фил решава да помоли Физ да се омъжи за него. Ще каже ли да? Ще бъде ли простима тайната му?

Улица Коронация излъчва тези сцени в понеделник, 23 май и сряда, 25 май от 20:00 часа по ITV и ITV Hub.

Прочетете още Улица Коронация спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment