Как да възстановите изтритите снимки от iPhone 2022 Съвет

Този урок е за това как да възстановите изтрити снимки от iPhone. Ще направим всичко възможно, за да разберете това ръководство. Надявам се този блог да ви хареса, Как да възстановите изтритите снимки от iPhone. Ако отговорът ви е да, моля, споделете, след като прочетете това.

Съдържание

Проверете как да възстановите изтритите снимки от iPhone

Приложението Photos изтриването на вашите изображения се чувства като огромно предателство. Снимки от ваканция, снимки от семейни събирания, снимки на теб с тази странна прическа – боли, когато всичко изведнъж изчезне. Възможно ли е да се възстановят изтритите снимки от iPhone? За щастие да. Но е много по-лесно да ги възстановите на Mac, отколкото на iPhone. Бинарната обработка на iOS е по-малко стабилна и ако не можете да намерите изображение в Photos, то вероятно е загубено. За разлика от тях, Mac има някои солидни опции за възстановяване. И ако искате да сте сигурни, че можете да възстановите всяко изображение, без значение какво, можете да инсталирате Disk Drill, усъвършенствано приложение за архивиране и възстановяване на файлове, на вашия Mac.

Ако искате да знаете как да възстановите изтрити снимки на iPhone, първото нещо, което трябва да запомните е, че приложението Photos има папка наскоро изтрити. Съхранявайте изображенията до 30 дни, преди да ги изтриете завинаги. Disk Drill може да се съсредоточи върху възстановяването на файлове на Mac, но също така е чудесно за възстановяване на изгубени iPhone файлове. Приложението може да обработва външни устройства също толкова добре, колкото вашия Mac, което го прави идеално за управление на вашите файлове между устройства и дискове.

Възстановете изтрито изображение на iPhone с приложението Photos

По подразбиране изображенията, направени с приложението Камера, се запазват в приложението Снимки. Ако снимка е изтрита, ето как да използвате Снимки, за да я върнете:

 • Отидете в началното меню на iPhone.
 • Изберете приложението Снимки. Той ще покаже списък с албуми: По подразбиране се показват „Всички снимки“, „Хора“, „Места“ и други албуми до „Наскоро изтрити“. Ето пример с нашия албум, съдържащ това красиво момче:
 • Изберете папката с надпис „Наскоро изтрити“. Той ще покаже изображенията, които са планирани за изтриване, и колко време ще отнеме, докато бъдат премахнати окончателно от iPhone. Този процес обикновено отнема до 40 дни от момента, когато е бил „Изтрит“.
 • Докоснете изображението, което искате да възстановите, след което докоснете Възстановяване. iPhone ще покаже „Възстановяване на снимка“. Ако това е правилно, докоснете „Възстановяване на снимка“ и снимката ще бъде отново в нашите албуми.

Как да възстановите изтрити снимки от резервно копие на iPhone

Архивите са втората ви най-добра опция за възстановяване на изтрити снимки на iPhone. Тъй като има различни начини за архивиране на снимки на iPhone, ние предлагаме три различни решения и от вас зависи да изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди. Когато възстановявате изтрити снимки от iPhone с помощта на резервни копия, моля, обърнете внимание на възрастта на вашите резервни копия.

Винаги използвайте най-новото архивиране, което имате, но не изтривайте всички по-стари архиви. Винаги е добра идея да имате няколко архива, в случай че нещо се обърка с основното архивиране. От macOS Catalina Finder отговаря за архивирането на iPhone и възстановява от тях. Ако това е първият ви път, когато възстановявате резервно копие на iPhone с помощта на Finder, не е нужно да се притеснявате, тъй като Apple направи процеса напълно безболезнен.

Следвайте тези стъпки, за да възстановите изгубени снимки от резервно копие на iPhone:

 • Освобождаване Finder.
 • Свържете вашия iPhone към компютъра.
 • Изберете вашия iPhone от списъка с местоположения вляво.
 • Щракнете върху бутона Възстановяване на iPhone, разположен в раздела Общи.
 • Оставете Finder да архивира вашия iPhone, преди да го възстановите.
 • Щракнете върху бутона Възстановяване, за да потвърдите, че сте готови да възстановите вашия iPhone от резервно копие.

Как да възстановите изтритите снимки от iTunes Backup

На macOS Mojave или по-стара версия, или на компютър, можете да възстановите изтритите снимки от резервно копие на iTunes. Тъй като iTunes може да направи много повече от възстановяване на изтрити данни от резервни копия, потребителите на iPhone често се страхуват да преминат през процеса на възстановяване сами. Но с нашите инструкции ще можете да върнете снимките си само с няколко щраквания.

За да възстановите изтрити снимки от резервно копие на iTunes, изпълнете следните стъпки:

 • Отворете iTunes.
 • Използвайте оригинален кабел на Apple, за да свържете вашия iPhone към компютъра.
 • Изберете опцията Възстановяване на архив.
 • Изберете най-подходящото архивиране.
 • Щракнете върху Възстановяване и изчакайте процеса на възстановяване да завърши.

Как да възстановите изтрити снимки чрез iCloud

Ако по някаква причина снимката не е в областта „Наскоро изтрити“ снимки, все още има шанс да бъде възстановена чрез iCloud. Ето как да възстановите изтритите снимки на iPhone, без първо да ги архивирате на компютър:

Следвай тези стъпки:

 • Отидете на https://www.icloud.com. Това осигурява достъп до облачните услуги на Apple, които се предлагат безплатно.
 • Влезте с вашето потребителско име и парола.
 • След като влезете, изберете „Снимки“ на уеб страницата.
 • Кликнете върху албума с надпис „Наскоро изтрит“. Вече имаме списък със снимки, които ще бъдат изтрити през следващите 40 дни или по-малко.
 • Изберете снимката, която искаме да възстановим, и кликнете върху „Възстановяване“. Ще бъде отново в нашите фотоалбуми. Той също така ще бъде възстановен на iPhone, след като се синхронизира отново с услугата iCloud.

Последни думи: Как да възстановим изтрити снимки от iPhone

Надявам се да разберете тази статия, Как да възстановите изтритите снимки от iPhone. Ако отговорът ви е не, можете да попитате каквото и да е чрез раздела във форума за контакти, свързан с тази статия. И ако отговорът ви е да, моля, споделете тази статия с приятелите и семейството си, за да ни подкрепите.

Add Comment