Кори разкрива задкулисни кадри от трейлъра на Имран и Аби

Улица Коронация следват спойлери.

Улица Коронация разкри някои от тайните зад снимките на последния драматичен трейлър на теленовелата.

бягай разкри вълнуващ трейлър вчера (16 май), показващ огромна седмица от епизоди, които ще бъдат излъчени по-късно този месец, с твърд фокус върху горчивата битка между Имран Хабиб (Чарли де Мело) и Аби Уебстър (Сали Карман). ) за ареста. на малкия им син Алфи.

Трейлърът, който можете да гледате по-горе, включва експериментална работа с камера с Имран и Аби, сякаш падат на земята и се изправят, докато други герои от улицата ги приближават отзад в забавен каданс.

Изглежда, че на заден план също се надига пожар.

itv

Свързани: бягайАби прави признание за плана за излизане

Сапунът вече сподели някои тайни зад кулисите от създаването на трейлъра нататък Twitterс клипа, който разкрива как е създадена магията.

Актьорът на Имран Чарли е показан как пада настрани върху защитна постелка, докато камера, прикрепена към въже, също е избутана, за да го последва на земята, разкривайки как е създаден въртящият се ефект на тази промоция.

Показани са също различни членове на персонала да бутат разбита кола през паветата, докато много сцени са показани като заснети пред зелен (или по-скоро бял или черен) екран, за да бъдат завършени в постпродукцията.

Някои от фоновите играчи в трейлъра се виждат в действие, като актьорът от Кевин Уебстър Майкъл Льо Вел заснема клип, на който се бори с полицай, а звездата на Адам Барлоу Сам Робъртсън се разиграва и размахва пръст към Имран.

Това съдържание е импортирано от Twitter. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на уебсайта им.

Какво точно означава всичко това остава да видим, но можем да бъдем сигурни, че очакваме някои големи фойерверки, когато интензивните сцени се излъчват.

Джон Уистън, управляващ директор на Continuing Drama и ръководител на ITV North, обеща, че феновете ще бъдат в „фантастична седмица на драматична драма“, когато враждата на Имран и Аби достигне върха.

„Тайните са отворени, истините нараняват и животът се живее добре и той наистина се обръща с главата надолу, когато се разкрият дължината, на която Имран отиде, за да измъкне бебето Алфи от Аби“, каза той. „Независимо дали симпатиите ви са към Аби, Тоя или Имран, това не е седмица, която да пропускате.“

Улица Коронация излъчва се понеделник, сряда и петък от 20:00 по ITV и се показва в ITV Hub.


Прочетете още Улица Коронация спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment