Никау и Ксандър от „У дома и навън“ в драматични спасителни сцени

у дома и навън Следват спойлери от епизоди с австралийски темп, които някои зрители в Обединеното кралство може да предпочетат да избягват.

Никога няма спокоен ден в Summer Bay и предстоящите епизоди на у дома и навън ще видим Никау и Ксандър да участват в драматични спасителни сцени, включващи новодошлата Мили.

Ксандър (Люк Ван Ос) напоследък е зает да оказва подкрепа на Мили (Зара Зоуи), след като е участвал в спасяването й от фатална автомобилна катастрофа. Въпреки че Мили оцеля, най-добрата й приятелка Джо е убита при инцидента и Мили обвинява себе си.

Епизоди, излъчвани тази седмица в Австралия, ще видят блокираната Мили да избяга от болницата и да се отправи към плажа.

Въпреки че спасителят Никау (Кавакава Фокс-Рео) вижда Мили и се опитва да я предупреди за опасни условия при сърфиране, Мили влиза в сърфа и Никау влиза в действие в опит да я спаси.

Endemol Shineканал 5

Свързани: у дома и навънРоуз Дилейни взема голямо решение в сюжета на Жасмин

Виждайки как тя потъва, Никау бързо се обажда по радиото за помощ, преди да изтича, за да помогне на Мили.

След като чул сигнала за бедствие, Джон (Шейн Уошингтън) изтича от сърф клуба точно когато младият спасител влачи Мили в безсъзнание обратно на брега, докато Ксандър и Жасмин Дилейни също не са много назад, след като научават, че Мили е излязла от болницата.

Ксандър бързо се намесва, за да предложи услугите си като фелдшер и поема компресията на гръдния кош, но Мили не реагира, което кара Ксандър да става все по-отчаян, докато Жасмин гледа загрижено.

Все още обаче имаме един голям въпрос: Ще оцелее ли Мили?

xander delaney у дома и навън

Endemol Shineканал 5

Свързани: у дома и навън дразни сцените на живота и смъртта на Тане и завръщането на River Boys в нов трейлър

Говорейки за историята и обяснявайки защо Ксандър се интересува толкова от Мили, Люк му каза телевизионна седмица: „Ксандър чувства нуждата да проследи пациента след смъртта на нейния приятел и продължава да върви над и отвъд по време на нейното възстановяване.

„Основният фокус е емпатията, която той има към нея и разбирането какво е да загубиш някой близък“, добави тя.

у дома и навън излъчва се от понеделник до петък в 13:15 ч. по Канал 5 и в 18 ч. по 5STAR. Прожекциите за предварителен преглед се излъчват в 18:30 ч. по 5STAR, а шоуто също се излъчва по My5.

В Австралия шоуто се излъчва от понеделник до четвъртък в 19:00 ч. по Channel 7 и се излъчва по 7plus. Избрани класически епизоди са достъпни чрез Amazon Prime Video в Обединеното кралство.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment