Разпродажба на AirPods: Вземете истинските безжични слушалки на Apple от $100

Apple постави началото на света на безжичното аудио, когато компанията премахна жаковете за слушалки от своите телефони и представи AirPods. Оттогава марката се подобри и повтори, за да предложи страхотен избор от слушалки и слушалки. Ако сте искали да купите, значи имате късмет, тъй като в момента има някои страхотни сделки за AirPods на Amazon, от които да се възползвате.

Apple AirPods 2-ро поколение: $100, беше $159

Въпреки че в момента са малко остарели, второто поколение Apple AirPods все още са сравнително добри слушалки. Те не само са по-добри от повечето слушалки, но са само $100 с тази сделка. Все още получавате достъп до „Hey Siri“, както и до 24 часа слушане, ако включите батерията в калъфа. Те включват аудио чипа H1 на Apple и дори имат основна устойчивост на вода и прах, така че не е нужно да се притеснявате да излизате навън. По-важното е, че качеството на звука е отлично и те са наистина лесни за сдвояване и настройка, така че са чудесни за безпроблемно изживяване. Като такива, ако искате най-евтините слушалки на Apple, като същевременно получавате страхотно аудио изживяване, това са тези, които трябва да изберете.

Apple AirPods 3-то поколение: $169, беше $179

Модел с ново 3-то поколение Apple AirPods в дъжда.

Ако сте готови да платите малко повече, изборът на третото поколение Apple AirPods ви дава много повече функции. Например, получавате достъп до пространствения еквалайзер, който проследява с главата ви и ви позволява по същество да чувате звука в 3D пространство, което е много забавно. В допълнение, технологията, която позволява специалния еквалайзер, комбиниран със сензора за кожата, позволява на слушалките автоматично да откриват кога се използват, така че можете да ги свалите и те ще спрат автоматично. Освен това получавате и до 30 часа време за слушане, когато включите калъфа за зареждане, в сравнение с 24 часа при второто поколение. Калъфът за AirPods от 3-то поколение е MagSafe, което е хубаво малко допълнение и страхотно, ако имате един от по-новите iPhone. И накрая, двата микрофона във всяко ухо образуват лъч, така че хората да ви чуват сравнително силно и ясно при телефонни разговори.

Apple AirPods Pro: $175, беше $249

Жена използва AirPods Pro, докато гледа своя iPhone в градския транспорт.

Ако искате най-добрите слушалки, тогава AirPods Pro са това, което трябва да търсите. Едно от най-големите допълнения на това ниво е най-високата технология за активно шумопотискане (ANC), която е изненадващо добра за комплект слушалки. Още по-добре, Apple е включила режим на прозрачност, който ви позволява да чувате какво говорят другите навън, без да сваляте слушалките си. AirPods Pro също има персонализиран високоговорител и HDR усилвател, който, комбиниран с аудио чипа H1, прави чудеса за създаване на аудио с висока прецизност, въпреки че идва с цената на леко намалено общо време за слушане от 24 часа, когато вземете калъфа за зареждане в сметката. Все пак те са страхотни слушалки и с три размера силиконови накрайници би трябвало да е лесно да намерите такъв, който ви пасва идеално, за да можете да слушате часове наред. Като се има предвид текущата му цена, това лесно е най-добрата оферта за AirPods, която ще намерите днес.

Apple AirPods Max – $449, беше $549

Мъж носи слушалки Apple AirPods Max на градска улица.
Райли Йънг/Дигитални тенденции

Въпреки че слушалките са доста страхотни, трябва да изберете Apple AirPods Max, ако наистина искате първокласно аудио. Разбира се, те са около $450, дори при тази отстъпка, но това, което получавате в замяна, е H1 чип. на слушалка. Това е два пъти по-голяма мощност за обработка на звук от обикновените AirPods, така че те успяват да свършат още по-добра работа при възпроизвеждане на аудио, както и да предоставят множество страхотни функции. Например, все още получавате отличния ANC, макар че тук е още по-добър и дори има лесен за промяна режим на прозрачност, за да улесни живота ви, да не говорим за по-висококачествено пространствено аудио, което е чудесно за филми и някои видове аудио.. Освен това, подложките за уши са изработени от тъкана мрежа с възглавница, което означава, че не само са много удобни, но и дишат сравнително добре, така че няма да се налага да се справяте с много пот. Разбира се, големият недостатък на слушалките е, че те са по-големи за носене и имат по-кратък живот на батерията (около 20 часа), въпреки че поне това е вътре в слушалките, така че не е нужно да носите калъф за зареждане. Въпреки че AirPods Max са страхотни, ако искате различни слушалки, разгледайте някои от другите ни оферти за слушалки на малко по-разумна цена.

Стремим се да помогнем на нашите читатели да намерят най-добрите оферти за качествени продукти и услуги и избираме това, което покриваме внимателно и независимо. Цените, подробностите и наличността на продуктите и офертите в тази публикация може да подлежат на промяна по всяко време. Не забравяйте да проверите дали са все още валидни, преди да направите покупка.

Digital Trends може да печели комисионна за продукти, закупени чрез нашите връзки, което подкрепя работата, която вършим за нашите читатели.

Препоръки на редакторите


Add Comment