Състезание следващата седмица: Дивият арест на Питър, диагнозата на Джордж и Отмъщението за попечителство на Аби

Coronation Street има драматична седмица, подготвена за феновете на сапунените опери, тъй като Питър Барлоу изпада в съдебни проблеми, докато напрежението между Аби Франклин и Имран Хабиб нараства.

Ето всичко, което идва на Coronation Street следващата седмица…

Зрителите на Coronation Street са на разходка с влакче в увеселителен парк следващата седмица, докато Питър Барлоу се оказва въвлечен в битка, която може да има тъмни последици за Карла Барлоу.

Другаде по калдъръма Джордж Сътълуърт има още едно признание за партньорката си Айлийн Гримшоу следващата седмица, докато Аби Франклин замисля своето отмъщение срещу Имран Хабиб.

Ето всичко, което идва на Coronation Street следващата седмица…

Петър е арестуван, докато атакува героя

Coronation Street излъчва сцени на насилие следващата седмица в сапунената опера на ITV, когато Питър напада г-н Торн, след като научи за неотдавнашното му поведение в болница.

Драмата се развива, след като Аги, изиграна от Лорна Лейдлоу, чува как шефът й се хвали, че е побързал да сключи сделката на Питър, за да спечели залог, разкриха спойлери на ITV.


Питър разбираемо е ядосан, когато чуе, че животът му е потенциално изложен на риск.

Питър разбираемо е ядосан, когато чуе, че арогантният хирург е изложил живота си на опасност, след като миналата година претърпя животоспасяваща чернодробна трансплантация след рецидива на алкохолизма.

Той се изправя срещу хирурга и обещава отмъщение, но след като поиска извинение, скоро се оказва, че бие героя, след като Торн не го приема сериозно.

Торн очевидно не съжалява или угризява, въпреки опасността, в която може да е поставил Питър.

Но Питър скоро е арестуван за престъплението, а в полицейското управление Питър е обвинен в нападение, което кара партньорката му Карла да положи много усилия, за да убеди Торн да отхвърли обвиненията.

Карла е изправена пред шокиращо „предложение за секс“

Карла е изправена пред ужасяваща перспектива, когато страховитият шеф на болницата, г-н Торн, й прави неприлично предложение.Карла, изиграна от Алисън Кинг, се оказва в ужасно неудобна позиция
(

Изображение:

ДДС)

Карла решава, че трябва да направи нещо, за да помогне на Питър и се опитва да оправи нещата с г-н Торн.

Но тя е изненадана, когато той я кани на вечеря, в ясен ход, за да използва отчаянието на Карла, за да измъкне Питър от неприятностите за битката.

Карла му дава номера си при условие, че той отхвърли обвиненията срещу Питър.

В по-късни сцени на улица Coronation, Карла оставя телефона си вкъщи и Питър е изненадан, когато чете съобщение от г-н Торн, в което се казва, че се надява да види Карла на вечеря.

Питър е ядосан и съобщението го оставя по-решителен от всякога, че хирургът плати за това, което е направил.


Г-н Торн кани Карла на вечеря.

Той решава, че ще направи всичко необходимо, за да свали г-н Торн.

Но докъде ще стигне Карла, за да защити Питър?

Джордж разкрива истинската здравна диагноза

На друго място по паветата следващата седмица Джордж Сътълуърт има още едно признание за партньорката си Айлийн Гримшоу следващата седмица, докато разкрива здравната си диагноза.

Сцени, излъчвани тази седмица по сапуна на ITV, разкриват друга бомба, точно когато Айлин смята, че нощувката върви по-добре от очакваното.


Айлин смята, че преспиването върви по-добре от очакваното.

Той е готов да признае, че е стоял буден цяла нощ, за да не хърка и да държи партньора си буден.

Но новите спойлери за следващата седмица разкриват, че има още нещо в сюжета и здравна диагноза, за която той все още не е разказал на никого.

Джордж казва на Айлин, че има сънна апнея и й показва маската, която лекарят му е дал.

Според уебсайта на NHS “сънната апнея е когато дишането спира и започва, докато спите. Най-често срещаният тип се нарича обструктивна сънна апнея (OSA)”.

Аби разкрива капана на Бен и Имран и се кълне да отмъсти.

Аби от Coronation Street ще се опита да си върне властта следващата седмица, тъй като бившият любовник Имран Хабиб продължава да я изключва.Аби няма да присъства на парти за име на бебето Алфи
(

Изображение:

ДДС)

Нови спойлери на ITV разкриват, че Имран ще увери Тойя Батърсби, че Аби няма да присъства на парти по име на бебето Алфи, след като Лиан предложи да организират едно.

Аби вече е ядосан на Имран, след като той нае частен детектив на име Бен, за да намери всякаква информация, която може да използва за нея в съда.

След като погрешно повярва, че отново е на наркотици, Имран се е заел да й попречи да получи попечителство, а социалните служби вече се питат дали тя може да се грижи за бебето си поради миналото си.

Очевидно играейки мръсно, Бен прави снимки на наркодилъра Дийн, който се опитва да продаде наркотици на Аби, и въпреки че тя го отхвърли, Бен казва на Имран, че е готов да излъже в съда и да твърди, че Аби е продавала или купувала наркотици по шокиращ сценарий. нагоре.


Първоначално Имран обеща да й помогне, но след това се обърна срещу нея.

По време на напрегнат разговор в офиса на Имран, Аби му казва, че след като докаже, че Бен е лъгал за нея, тя ще изхвърли Имран от живота на Алфи веднъж завинаги.

По-късно тя снима Бен, докато той купува наркотици, но Бен наблюдава какво прави тя и се изправя срещу нея.

Въпреки това Аби отстоява позицията си и дава на Бен избор: или да признае, че Имран й е платил да лъже, или тя ще сподели видеото си, в което той купува наркотици с нейния шеф и полицията.

Но дали Бен ще се поддаде на исканията на Аби? И ако го направи, къде ще остави Имран в битката за попечителството на Алфи?

Coronation Street се излъчва понеделник, сряда и петък от 20:00 часа по ITV.

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment