У дома и на гостите се потвърждават всички подробности от драматичната пронизваща история

у дома и навън Следват спойлери за австралийски и британски зрители.

у дома и навън потвърди драматичен заговор за сапуна, който ще остави живота на Тане Парата да виси на косъм, тъй като незаконната схема на Маккензи Буут заплашва да доведе до трагедия.

В сцени, излъчени тази седмица в Австралия и този юни в Обединеното кралство, Макензи (Емили Уиър) все още е в дълг към злодея PK (Райън Джонсън), след като той я измами от незаконните си покер игри и твърди, че дължи 100 000 долара.

Неспособни да прекарат нощта с него, за да „изплатят“ дълга му, и Mac, и PK сега търсят отмъщение един на друг и това поставя Mac в много опасна позиция. телевизионна седмица доклади.

Endemol Shineканал 5

Свързани: у дома и навън звездата показва певческия си талант

“PK иска да спечели, да контролира и да излезе на върха”, каза звездата на Mac Емили. “Той е егоман, който не обича да му казват не. Той иска да се върне към изневярата си и да я накара да страда.”

В новите сцени Мак и Фелисити Нюман (Джаки Първис), които провеждат заедно покер вечери, измислят план да изплатят текущите дългове на Солт и да се отърват от PK веднъж завинаги.

Братът на Мак, Дийн Томпсън (Патрик О’Конър), не е много запален по идеята и предлага да привлече River Boys, за да “реши” проблема, но Мак е решена да направи нещата по нейния начин.

Mac играе заедно с PK, планира още една покер вечер в нейна чест и обещава да извлече печалбите, но в действителност тя планира да използва парите, за да изплати дълговете си.

Embargo 02052022 Тане Парата, Фелисити Нюман и Нейтън у дома и навън

Endemol Shineканал 5

Свързани: у дома и навън звездата говори за новодошлите в шоуто

Приятелката на Дийн, Зиги Астони (Софи Дилман), чува и се страхува, че Мак и Дийн играят много опасна игра с ПК.

Ситуацията става още по-напрегната, когато пристига сътрудник на ПК на име Нейтън (Райън Паница) и предупреждава Мак, че ако има планиран план за отмъщение, трябва да го отмени сега, защото е в сериозна опасност.

Мак просто се подиграва на Нейтън и му нарежда да си тръгне, но след това разбира, че е трябвало да приеме присърце предупреждението си, когато двама мъже се появяват и правят засада на Мак и Дийн, докато те затварят Солт.

Мъжете нареждат двойката да паднат на земята, като единият размахва нож, преди да претърси ресторанта за пари и ценности.

tane parata у дома и навън

Endemol Shineканал 5

Свързани: у дома и навънЛоганът на Лоуг получава шокиращи новини за смъртта

Междувременно Фелисити и Тейн (Итън Браун) затварят фитнес залата и вземат съдбовното решение да проверят Mac.

Внезапното му пристигане в Солт разсейва престъпниците и Дийн успява да събори единия от мъжете на земята, докато Тане се бие с другия. Нейната намеса принуждава натрапниците да избягат, но Фелисити е ужасена, когато бяга при приятеля си и разбира, че е намушкан.

Тане очевидно се нуждае от спешна медицинска помощ, но Мак осъзнава, че отиването в болницата може да разкрие всичките му незаконни действия. Фелисити предлага да се обадят на гаджето на Мак, д-р Логан Бенет, но Мак знае, че включването на Логан (Харли Бонър) ще го замеси в незаконната му дейност.

„Има много реална и страшна възможност Тане да умре от намушкането“, обясни Емили. „Да бъдеш в ситуация, в която Тане се нуждае от спешна медицинска помощ, но това разкрива престъпната дейност, която се случва в Солт, е позицията, в която Макензи се намира.“

Мак е изправен пред огромна дилема живот или смърт: какво ще реши да направи?

у дома и навън излъчва се от понеделник до петък в 13:15 ч. по Канал 5 и в 18 ч. по 5STAR. Прожекциите за предварителен преглед се излъчват в 18:30 ч. по 5STAR, а шоуто също се излъчва по My5.

В Австралия шоуто се излъчва от понеделник до четвъртък в 19:00 ч. по Channel 7 и се излъчва по 7plus.

Избрани класически епизоди са достъпни чрез Amazon Prime Video в Обединеното кралство.


Прочетете още у дома и навън спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment