5 приложения за Android, които не бива да пропускате тази седмица

Добре дошли в брой 431 на Android Apps Weekly. Това са големите заглавия от последната седмица:

  • WhatsApp пусна някои нови функции на 5 май 2022 г. Голямата новина е функцията Communities, където потребителите могат да създават общности, за да говорят за неща, подобно на приложения като Discord. Някои други нови функции включват реакции на емоджи, групи с до 512 души и ограничения за размер на споделяне на файлове от 2 GB. Щракнете върху връзката за повече информация.
  • Google, Apple и Microsoft работят заедно, за да внедрят влизания без пароли. Някои други компании използват тази технология по различни начини. Този нов начин използва телефона на човек като вид хардуерен ключ. Той ще съхранява ключ за достъп FIDO, който им позволява да влизат в услугите, като потвърждават влизането на телефона си. Това е като комбиниране на пароли и 2FA. Щракнете върху връзката за повече информация.
  • Android 13 добавя някои ограничения за изтегляне на APK файлове. не си отива Въпреки това, Android 13 изисква приложението да идва от магазин за приложения. Това може да стане трудно, защото целта е да не се дава достъп за странично изтегляне на приложения от ненадеждни източници. Въпреки това, не зависи от Google да решава кое е и кое не заслужава доверие.
  • YouTube Go се премахва. Приложението е предназначено да бъде по-леко, по-малко интензивно приложение за устройства от нисък клас в области, където мобилните данни са бавни. Google казва, че обикновеното приложение има подобрения за тези случаи на употреба и трябва да осигури по-добро изживяване като цяло.
  • Google Play имаше доста голяма актуализация през последния месец. Включени бяха различни корекции на грешки, заедно с някои нови неща. Актуализацията включва корекции на грешки в управлението на акаунти и системата, нова функционалност Near Share, нови функции за откриване и подобрения в таксуването в Google Play. Обикновено не говорим за актуализации на Google Play, но тази беше доста обширна. Щракнете върху връзката за повече информация.

Гиганотозавър Дино свят

Цена: Играе се безплатно

Gigantosaurus Dino World е детска игра с много динозаври. В основата си това е пъзел игра с множество мини-игри, които да забавляват децата. Има различни динозаври, с които да играете и да персонализирате. Като цяло не е лошо за децата, но е малко бавно за възрастни. Има покупки в приложението за отключване на неща и ние не сме големи фенове на това. Уверете се, че акаунтът ви в Google Play е защитен с парола и всичко останало трябва да е наред.


конзолен стартер

Цена: Безплатно / $4,99

Екранна снимка на стартовия панел на конзолата

Console Launcher е добра идея, която може да бъде по-полезна по-късно, отколкото сега. Това е стартов панел за начален екран специално за устройства с прикачени игрови контролери. Работи в пейзажен режим по подразбиране, с пълна поддръжка на контролера и дори потребителският интерфейс е оптимизиран за използване на контролер. Приложението изглежда малко като съкратена версия на потребителския интерфейс на Nintendo Switch. Той има няколко грешки и стартира с грешка при срив, която понижи рейтинга му в Google Play, но оттогава беше коригирана.


Приток

Цена: Безплатно с покупки в приложението

влиятелна екранна снимка

Influent е образователна мобилна игра, която помага за преподаване на нови езици. Приложението се предлага с френски, италиански и корейски изготвени от кутията, но повече езици са налични като покупки в приложението. Това е уникален тип игра. Играчите са потопени в среда, в която могат да взаимодействат с всичко. Играта ви показва всеки обект на избрания от вас език и ви помага да научите езика, като взаимодействате директно с обектите. Не е лошо за това, което е предназначен да прави, а и допълнителните езици не са толкова скъпи.


Любовник

Цена: Безплатно / $59,99 за 3 месеца / $119,99 на година / $249,99 еднократно

Lover е приложение за подобряване на сексуалния ви живот без хапчета или операция. Те се стремят да помогнат при неща като слабо желание, трудности в кулминацията, твърде бързо достигане на кулминация, еректилна дисфункция и множество други проблеми. Да, това е приложение за самопомощ. Той използва курсове и дейности, за да насочи хората към по-активен и удовлетворяващ сексуален живот. Разбира се, това не е най-удобната тема за разговор, но изглежда, че приложението има страхотни съвети.

Единственият недостатък е цената. Поискайте $59,99 за 3 месеца, $119,99 на година или $249,99 за доживотно членство. Въпреки това, сексуалната терапия може да бъде много по-скъпа от това, така че може да бъде изгодна в зависимост от това кого питате.


Нова: желязна галактика

Цена: Играе се безплатно

Екранна снимка на Nova Iron Galaxy 2022

Nova: Iron Galaxy е космическа стратегическа игра. Имаше огромна свръхнова и предизвика много хаос. Опитайте се да се възползвате от този хаос за печалба, като построите кораб, построите база, създадете приятели и изследвате галактиката. Той също така ще се опита да разбере повече за свръхновата, която взриви всичко. Това е доста голяма и дълбока игра. Механиката е доста лесна за научаване. За съжаление изглежда има някои проблеми със свързаността при стартирането, но те вероятно ще бъдат отстранени от разработчиците.


Ако сме пропуснали страхотни приложения за Android, издания на игри или новини, уведомете ни в коментарите.
Благодаря ви, че четете. Опитайте тези по-долу:

Add Comment