Microsoft Flight Simulator PMDG Boing 737 най-накрая получава дата на пускане

Днес, възхваленият разработчик на трета страна PMDG най-накрая обяви датата на пускане на това, което може би е най-очакваната добавка за самолети за Microsoft Flight Simulator, Boeing 737.

Самолетът ще бъде изстрелян в понеделник, 9 май, което е само след няколко дни.

Ако искате да знаете колко ще струва, тази информация все още е в очакване, но ние знаем, че всяка основна версия ще се продава отделно, като -700 е първата (включително вариант за пътници, вариант за товар и вариант на Boeing Business Jet) , последвано от -600, -800 и -900 в този конкретен ред, с приблизително шест седмици, планирани между изданията.

В момента стартирането ще бъде само за PC, но е планирано официално пускане на пазара на Microsoft Flight Simulator и за Xbox. В момента не знаем кога ще се случи това, тъй като Microsoft трябва да разреши съответен проблем, който не позволява на някои усъвършенствани самолети (като собствения Douglas DC-6 на PMDG) да работят в конзолната версия на симулатора.

Съобщението беше направено със следното видео, в което главният изпълнителен директор на PMDG Робърт Рандацо също разказва какво можем да очакваме от самолета.

Randazzo също публикува на официалните форуми на PMDG, предоставяйки повече информация за продукта и неговото развитие. Можете да прочетете цялото съобщение по-долу.

„Ако някога сте имали възможност да видите тавана на Сикстинската капела, можете да разберете защо Микеланджело обикновено се смята за един от най-великите художници на всички времена. Или, ако споделяте моя особен възглед за Вселената, бих могъл да ви смятам за един от най-нещастливите хора, които някога са ходили по земята, защото не можете да видите, че това работи заради нейната красота.

Вместо това той вижда само техните недостатъци.

Същото може да се каже за почти всеки, участващ в творческо начинание, било то писане, рисуване, скулптура, филм или софтуер: крайният резултат е същият. Създателят винаги може да преобърне творението в ръцете си и да забележи недостатъците, дълго след като то е надхвърлило очакванията на получателя.

Това винаги е било най-трудната част от разработването на продукти в PMDG; реши кога сме готови.

В сряда проведохме рутинното си общо събрание и ефективно премахнахме последния от истинските блокери, които ни пречеха да стартираме. Това не означава, че няма други елементи, върху които все още искаме да работим, да добавим или подобрим, защото има. Но накрая стигнахме до точката в усилията, където можем да кажем: „Да, това е продукт, който ще служи добре на клиента и с който можем да се гордеем“.

В PMDG имаме дългогодишна репутация за създаване на добри, солидни продукти, на които можете да се доверите. Това е най-трудният цикъл на разработка, през който някога сме преминавали и бих искал да ви кажа, че беше забавно, защото не е било. Създаването на този самолет без предимствата на съвременните инструменти за отстраняване на грешки ни накара понякога да се чудим дали не правим нещо глупаво. Изобретателността и постоянството на екипа ме впечатлиха отново и отново, докато създавахме инструментите и методите, необходими за изграждането на 737, така че да се окаже толкова надежден и богат на функции, колкото всеки продукт, който се появи преди него, а след това надмина дори тези очаквания.

Това не е “пристанище” на съществуващ продукт, поради което сменихме името на продукта преди няколко месеца. Започнахме да го наричаме “NG3”, но първоначално NG3 беше замислен като порт на нашата Prepar3D версия на MSFS и през септември 2020 г. ни стана ясно, че пренасянето на продукта ще му даде по-лошо потребителско изживяване. Microsoft Flight Simulator, когато най-накрая пристигна, предложи толкова прекрасна визуална среда, че изглеждаше, че ще пропуснем да направим нещо наистина страхотно, ако просто плъзнем 737 „както е“ в новата среда и му го предадем .

И така проектът 737 като цяло се върна към чертожната дъска с огромна цена и огромно натоварване и се превърна в PMDG 737 за Microsoft Flight Simulator.

Първият продукт от серията е PMDG 737-700 за MSFS. Ще излезе следващата седмица.

През следващите месеци ще добавим серията 600, 800 и 900 към гамата, преди да се съсредоточим върху завършването на също толкова новия PMDG 777 за Microsoft Flight Simulator и PMDG 747 за Microsoft Flight Simulator. (Повече за това друг път…това е парти 737!)

Очакваме да добавим нов корпус към серията 737 на всеки шест седмици през лятото и за всички вас, любители на MAX, те също идват. В крайна сметка.

Докато превръщаме нашия 737 над транцата в режим на освобождаване, си спомням колко дълго беше това пътуване. Беше много по-дълго, отколкото бихме си представяли, когато започнахме. Имаше много хора, които обявиха успех или неуспех, и много други, които предположиха, че може да се наложи да пожертваме реализма или почтеността по причини, които никога не са били наистина ясни за никой от нас, работещ върху продукта. Microsoft Flight Simulator е най-добрата платформа за симулация, на която някой от нас в екипа за разработка някога е поставял продукт. Има много моменти в разработката, в които ще споделяме кадри помежду си и ще разсъждаваме колко добре изглеждаше, колко добре работи и колко възнаграждаващо беше да видим и двете поведения едновременно, защото нашето обучение досега ни доведе до вярват, че изпълнението и красотата се изключват взаимно.

те не са

В PMDG 737-700 за MSFS имате невероятна дълбочина на богатство, което смятаме, че ще ви служи добре за години напред. От нашия напълно персонализиран автопилот, модел на полета, моделиране на системи и силно усъвършенствана звукова среда, състояща се от пълни вътрешни и екстериорни звукови мостри, ние ви предлагаме изживяване, което е колкото потапящо, толкова и точно. Звуковата конструкция е създадена чрез създаване на специално конфигурирана среда за запис, за да ни даде източниците, от които се нуждаем, за да създадем дванадесет звукови зони, които определят зоната около самолета… ДВАНАДЕСЕТ… и след това цели съзвездия от звукови излъчватели, за да гарантираме, че звуците идват от подходящите пространства във връзка с вашия изглед…

Щастливи сме, че следващата седмица той ще лети с нашия 737.

Ние обаче няма да спираме на лаврите си. Работата продължава с бързи темпове за добавяне на новия таблет, който ще включва контроли за опции, навигационни карти, интеграция на SimBrief и други. Имаме много нови функции, идващи с актуализации, заедно с няколко поправки, които може да са необходими след пускането. (Всъщност знаем, че ще са необходими някои поправки. Това е реалност от разработката на софтуер, така че планирайте да видите някои актуализации да пристигат в бърза последователност чрез оперативния център на PMDG в дните след пускането.)

Ако искате да се подготвите за това дългоочаквано изстрелване, член на техническия екип на PMDG (и действителен пилот на 737)
737NG Driver пусна изключително полезна серия от напреднали уроци, които ще ви научат на повечето от това, което трябва да знаете, за да управлявате самолета.

Ако искате да прочетете повече за добавките на Microsoft Flight Simulator, можете да се насладите на последните ни ревюта за международно летище Западна Вирджиния Йегър, международно летище Кансай, летище Торонто Пиърсън, Twin Otter, международно летище Окланд, международно летище Скиатос, международно летище Атина , летище Бергамо Орио ал Серио, летище Амами, летище Бристол, летище Маракеш Менара, Централна Великобритания, летище Имам Хомейни в Техеран, летище Москва Шереметьево, летище Шанхай Пудонг, Краков, град и летище Фукуока, летище Форт Лодърдейл, град и летище Чунцин, Манила Летище, Летище Сантяго, Франкфурт Сити Пакет, Летище Кий Уест, Делта на Окаванго, Летище Бали, Лондон Летище Оксфорд, Летище от Берлин Бранденбург, CRJ 550/700, PA-28R Arrow III, Летище Кристиансан, град Макао и летище, летище Бонайре Фламинго, летище Милано Линате, град Сингапур, летище Токио Нарита, летище Яо, F-15 Eagle, Paris City Pack, летище Greater Moncton, летище Туид Ню Хейвън, летище Санторини, летище Сидни, Хелзинки-Вантаа Летище, летище Реджо Калабрия, летище Бастия Порета, летище Мюнхен, летище Париж Орли, международно летище Нюкасъл, летище Санкт Йохан, международно летище Дъблин и град Сеул Уау. Имаме и бета преглед на летище Сингапур Чанги.

Ако искате да научите повече за самата игра, можете да прочетете нашето ревю, което ще ви каже всичко, което трябва да знаете за играта Asobo Studio.

Microsoft Flight Simulator вече е наличен за Windows 10 и Steam и Xbox Series X|S.

Add Comment