Ruby Walsh’s Goodwood & Galway bets

*Всички цени са актуални с нашите стилни джаджи, докато шансовете за копиране са точни към момента на публикуване, но подлежат на промяна

Hubrisko се е подобрил доста след участието си във Fairyhouse през януари и завръщането на пътуването ще му подхожда. Пол Тауненд избра да язди Оригинално дете, който имаше нещастието да не спечели това състезание миналата година. Той събори Пол в края, но искам той да се върне обратно тук.

£20 000 могат да бъдат ваши днес!

харесвам Лемакс можем за Чарли и Марк Джонстън на висока цена. Той има доста прилична форма в Гудууд и е без значение, че може да избяга. Знаем, че той остава и може да направи страхотно състезание. Има и смяна на шапката.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИНИТЕ НА PADDY POWER!

Уили има Whisky Sour, Finest Evermore, Foveros и La Prima Donna в този. Kieran Callaghan сваля 7 паунда от гърба на Whisky Sour, което ще му помогне, но аз съм сигурен Примадона. Тя спечели първо препятствие в Tipperary последния път след страхотно бягане в Punchestown. Има плътна форма.

Не съм продаден на това състезание, но ако трябваше да избирам, щях да бъда отстрани Въздържание за Холи Дойл и Джес Харингтън. Дворът на Харингтън беше малко извън форма за състезанията в Йорк, Корк и Леопардстаун, но сега се завръщат. Може да се върне към кобилицата, която беше миналата година.

ИСКАТЕ БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ? НЯМА ПРОБЛЕМ!

  • ИМАМЕ ВСИЧКИ КОННИ СЪБЯЗВАНИЯ БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ ИСКАТЕ НЯКОГА

Попаднах на двойка за този. харесвам Метод за Фреди и Мартин Мийд, което е доста висока цена. Той има шанс с доброто си равенство. Този, който съм сладък, е Регионален, с Райън Мур на кон. Начертан е 27 и ще бяга добре.

Excuzio Джо привлече вниманието ми по-рано тази седмица и тя има страхотно равенство. Деклан Макдонох язди за Матю Смит. Тя завърши четвърта по-рано тази седмица и може да спечели това.

УЧЕБНА ФОРМА СЪС СТИЛ

  • ОТКРИЙТЕ НАШЕТО МОЩНО СЪСТЕЗАТЕЛНИ КАРТИ ЗА ВСЯКО СЪСТЕЗАНИЕ, ВСЕКИ ДЕН

Уили има Indigo Desert, но аз харесвам Раздан за Крис Тимънс. Той се състезава много добре зад Royal Eagle в понеделник, финиширайки пред HMS Seahorse. Другото за гледане е Болт за празен ход. Той нямаше късмет тук в понеделник, финиширайки трети в препятствието с увреждания.

Кралица Каригмурна завърши втори в единствения си старт в Punchestown. Тя беше поддържана свежа и здрава и Патрик Мълинс поема управлението. Тя може да бъде трудна за победа.

Съвети в Гудууд и Голуей от Руби Уолш

14:00 Голуей – Kid Original
14:10 Гудууд – Themaxwecan
14.30 ч. Голуей – La Prima Donna
14:45 Гудууд – Въздържал се
15:20 Гудууд – Метод и регион
16:45 Голуей – Excuzio Joe
17:20 ч. Голуей – Раздан и Crazy Bolt
17.55 ч. Голуей – кралицата на Каригмурна

*Всички цени са актуални с нашите стилни джаджи, докато шансовете за копиране са точни към момента на публикуване, но подлежат на промяна

СЪБОТА ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Най-новите коефициенти за конни надбягвания вече са на PaddyPower.com

Ръководството на Paddy Power за по-безопасен хазарт – всичко, което трябва да знаете

rewards4racing

Add Comment